У Харкові вантажівка “Нової пошти” збила дитину на самокаті (Фото)

ДТП сталося на Салтівці. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця аварії.

За словами свідків, ввечері 17 жовтня на перехресті вулиці Героїв праці та проспекту Тракторобудівників вантажний автомобіль “Нової пошти” MAN збив дитину на самокаті. Медики швидкої допомоги, що прибули на місце аварії доставили хлопчика до лікарні для огляду. За попередньою інформацією, школяр не постраждав.

Занесло на повному ходу: в мережі з’явилося відео аварії на Плеханівській

На місце ДТП виїжджали правоохоронці. Детальну інформацію про інцидент в пресслужбі патрульної поліції пообіцяли повідомити пізніше.

photo_2021-10-17_23-19-43.jpg

Відволікся на телефон і збив пішоходів на зебрі: суд виніс вирок водієві

Нагадаємо, раніше в Харківській області перекинувся бензовоз. Аварія сталася біля селища Слобожанське Чугуївського району. За попередніми даними, 56-річний водій автомобіля Renault не впорався з керуванням, і вантажівка з’їхала в кювет на 54 км автодороги сполученням “Харків-Зміїв-Балаклія”. В результаті ДТП чоловік отримав важкі травми. Медики госпіталізували його в лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі