У Харкові виявили тіло без голови та рук: вбивця намагався втекти до росії (Фото)

В ході суперечки харків’янин застосував сокиру, позбавивши сусіда життя

Про це повідомили в обласному відділі Нацполіції в Харкові.

Кілька днів тому 45-річна жінка звернулася до правоохоронців за допомогою, заявляючи, що її батько пропав безвісти, відключив мобільний телефон і не виходить на зв’язок. Прийшовши до нього додому вона виявила там тіло невідомої людини без голови та рук.

У квартирі зниклого поліцейські встановили, що знайдені жінкою останки належать чоловікові, зниклому кілька днів тому, який раніше жив по сусідству.

Крім того, було встановлено, що з цим чоловіком спілкувався батько заявниці.

Вбили жінку і поранили сім’ю з дитиною: правоохоронці показали наслідки обстрілу Харківської області (Фото)

При виконанні комплексу розшукових заходів, поліцейські виявили батька харків’янки на автобусній зупинці по вулиці Академіка Павлова, де він намагався з’ясувати способи виїзду в росію.

Під час бесіди з поліцейськими, чоловік зізнався, що 19 січня він і його сусід пиячили та між ними виникла сварка. Щоб довести свою правоту, він дістав сокиру і вдарив нею співрозмовника кілька разів в обличчя. Для приховування слідів злочину він розчленував тіло вбитого, вивіз на тачці за місто і зарив на території садової ділянки. Чоловік сподівався переїхати до росії, щоб почати там нове життя.

“Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Згідно з санкцією статті пенсіонер може провести за ґратами до 15 років”, — йдеться в повідомленні поліції.

Коментарі