У Харкові вночі загорівся Chevrolet

У Київському районі Харкова рятувальники вночі загасили автомобіль, що загорівся. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

О 01:07 до пожежників надійшла інформація про загоряння на вулиці Шишківській. До моменту їх приїзду вогонь поширився по салону і задньому бамперу Chevrolet Lacetti. Через дев’ять хвилин після виклику бійці ДСНС локалізували загоряння, а о 01:41 – повністю загасили полум’я. Причину того, що сталося зараз встановлюють експерти.

071221-4.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харківському районі рятувальники загасили пожежу в автомобілі Volkswagen Golf 1987 року випуску. Машина загорілася під час руху по вулиці Височанський шлях. На місце події виїжджали два екіпажі рятувальників. До моменту їх прибуття полум’я повністю охопило легковик. Загальна площа загоряння склала шість квадратних метрів. На щастя, водій встиг покинути салон. Об 11:37 пожежники загасили загоряння.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі