У Харкові водій швидкої допомоги відштовхнув авто, яке перекрило проїзд (Відео)

Інцидент стався в районі Нових Домів. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши відео з місця події в соціальній мережі.

За словами свідків, 11 листопада у дворі житлового будинку на бульварі Жасминовому легковий автомобіль скотився з паркувального місця і перегородив проїжджу частину, заблокувавши машину швидкої допомоги.

 

У Харкові оштрафували маршрутника, який не пропустив машину ДСНС (Відео)

На записі видно, як водій спецтранспорту самостійно перемістив легковик на паркувальне місце і звільнив проїзд. Відразу після цього з будинку вибіг власник іномарки.

Під Харковом буйний перехожий напав на бригаду медиків

Нагадаємо, раніше Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф опублікував відео, на якому автомобіль Renault не пропускає їх машину. У спецтранспорті в цей час перебував пацієнт з гострим порушенням мозкового кровообігу. Однак ні звукові, ні світлові спецсигнали не переконали водія легковика пропустити автомобіль швидкої допомоги.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі