У Харкові водіїв попередили про небезпеку на дорогах

Правоохоронці обіцяють супроводжувати машини швидкої допомоги, авто з дітьми та автобуси на засніженій дорозі. Про це 3 січня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

У “главку” кажуть, що патрулюватимуть місто і дороги області в складних погодних умовах і в разі необхідності допоможуть співробітникам Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Згідно з прогнозом, сьогодні на території області очікується мокрий сніг, сильний вітер, на дорогах – ожеледиця. Правоохоронці просять водіїв дотримуватися безпечного швидкісного режиму, дистанції та інтервалу, а по можливості утриматися від поїздок на авто по області.

У Харківській області за два дні через ожеледицю в лікарню доставили 78 осіб

Нагадаємо, раніше житель одного з сіл в Балаклійському районі відправився через ліс на зупинку громадського транспорту. По дорозі він впав і пошкодив ногу. Рухатися самостійно чоловік не міг та викликав швидку допомогу. Діставшись до потерпілого, медики з’ясували, що у нього зламана гомілка. Завдяки вчасно приспілій допомозі жителю Балаклійського району вдалося уникнути переохолодження.

Коментарі