У Харкові врятували кота, який три дні просидів у вентиляційній шахті

У житловому будинку по вулиці Зубенка на Салтівці кіт провалився через дірку на горищі в покинуту шахту. Нявкання доносилося з-за стіни протягом трьох днів, його було чутно на декількох поверхах однаково голосно. Про це повідомили в співтоваристві “Порятунок тварин Харків” на Facebook.

У Харкові побили волонтера, який намагався врятувати кинуту на вулиці вівчарку

Для того, щоб знайти застряглого кота, волонтерам довелося прорубати дірки в декількох квартирах на різних поверхах. Мешканці пішли назустріч. Кожну дірку просвічували ліхтариком, щоб зрозуміти, куди йде отвір вентканалу, та чи є там кіт. На четвертому та п’ятому поверхах його не виявилося. Весь цей час тварина продовжувала нявкати.

“Ми піднялися в останню квартиру на шостому поверсі, де за щасливим збігом обставин йшов ремонт. Так що мешканці були згодні на будь-які збитки житлу. Нявкання було чітко чутно вздовж стіни ванної. Зрозуміли, що кіт Сема може там вільно переміщатися. Чергову дірку зробили в кутку. І потрапили в потрібне місце”, – розповіли в Службі порятунку тварин.

Кіт сидів у простінку між п’ятим і шостим поверхом. Хід, через який Сема в нього потрапив, був повністю завалений сміттям. Вся рятувальна операція зайняла шість годин.

Коли кота звільнили, мешканці будинку напоїли та нагодували його. Сема дуже змарнів, зараз він перебуває під опікою волонтерів і йому шукають господарів. Бажаючі взяти врятованого кота до себе можуть зателефонувати за телефоном: 0954788878.

255678294_2669289980046632_7710310139551622975_n.jpg

 

У Харкові врятували кошеня, яке заліз під капот авто

Нагадаємо, раніше в Харкові з підземного тунелю витягли собаку з десятком цуценят. Собака спускалася під землю через розриття теплотраси, але оскільки яму могли засипати землею в будь-який момент, волонтери прийняли рішення забрати все собаче сімейство.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі