Жителі Харківської області заборгували за газ три мільярди гривень

Компанія “Харківгаз збут” оприлюднила суму, яку їй заборгували споживачі. За даними постачальника, 89 тисяч осіб мають борги на суму понад 1000 гривень. Про це повідомили на сайті підприємства.

У Харкові в автовласника забрали за борги маршрутку

До початку 2022 року серед клієнтів “Харківгаз збуту” було 163 тисячі жителів Харківської області, яким призначена субсидія. Серед них 32 тисячі осіб накопичили борги на загальну суму у 21 мільйон гривень. При заборгованості понад три місяці субсидія на наступний сезон не призначається.

В цілому, жителі регіону винні постачальнику газу понад три мільярди гривень.

У Харкові співробітникам КП погасили борги із зарплати на три мільйони

Нагадаємо, раніше село під Харковом намагалися залишити без блакитного палива перед опалювальним сезоном. Газ відключили на початку жовтня під виглядом ремонтних робіт, після чого у жителів села зажадали підписати додаткову угоду на неіснуючу раніше послугу – обслуговування внутрішньобудинкових систем. Вартість послуги коливалася в діапазоні 1200-1800 гривень на рік. Також в АТ “Харківгаз” відповідальність за тарифи поклали на президента та Кабмін.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі