У Харкові врятували жінку, яка застрягла в ліфті під час пожежі

В Індустріальному районі Харкова рятувальники загасили пожежу в під’їзді дев’ятиповерхового будинку. В результаті пригоди ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харкові загорівся кіоск “Кулиничі”

Інформація про надзвичайну подію на вулиці Великій Кільцевій, 138 надійшла пожежним о 08:04, на місце події виїжджали три екіпажі. Як з’ясувалося, в під’їзді будинку горіла електрощитова. Загальна площа пожежі склала п’ять квадратних метрів. О 08:50 рятувальники зупинили поширення вогню, а о 09:30 – загасили його. Крім того, бійці ДСНС надали допомогу місцевій жительці. Через пожежу жінка застрягла в ліфті між першим і другим поверхом.

У Харківській області через коротке замикання загорівся під’їзд будинку

Нагадаємо, чоловік зламав ногу і руку, намагаючись вибратися з палаючого будинку. На території приватного подвір’я горіли сарай з дровами, дах, тамбур і коридор житлового будинку. Площа спалаху склала 50 квадратних метрів. Під час пожежі, господар домоволодіння намагався самостійно вибратися через вікно будинку і впав на сходинки. Чоловіка госпіталізували в Вовчанську ЦРЛ з закритим переломом руки, ноги та забоєм носа.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі