У Харкові взяли під варту водія, який на смерть збив пішохода та втік з місця ДТП

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, 23 січня о 03:21 до поліції надійшло повідомлення про ДТП у селищі Хорошево. Водій легковика на смерть збив 25-річного пішохода та зник з місця аварії.

У Харкові мікроавтобус протаранив DAF: кабіна фури перетворилася на купу заліза

Правоохоронці по гарячих слідах розшукали підозрюваного. Ним виявився 21-річний водій Volkswagen Passat, односельчанин загиблого. Поліцейські також з’ясували, що в момент ДТП фігурант був п’яний та намагався приховати сліди злочину.

У Харкові Chery зіткнувся зі “Славутою”: постраждали чотири людини

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловікові вручили підозру за статтею 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Водієві Volkswagen обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше в Харкові в результаті ДТП постраждали жінка та однорічна дитина. Аварія сталася на проспекті Олександрівському. За даними правоохоронців, 38-річний водій автомобіля Chevrolet виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Renault. У салоні “француза” знаходилися 25-річна жінка та її дочка. Після огляду медики лікарні швидкої та невідкладної допомоги відпустили сім’ю додому.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі