У Харкові з вікна багатоповерхового будинку випав чоловік (Відео)

Інцидент стався в Шевченківському районі.

Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши відео з місця НП. За словами свідків, 26 січня на вулиці 23 Серпня чоловік випав з вікна багатоповерхового будинку.

На записі видно співробітників Служби порятунку та медиків швидкої допомоги, які укладають потерпілого на носилки. За попередніми даними, чоловік живий.

Харків’янин потрапив до реанімації після падіння з восьмого поверху

Більш детальну інформацію в пресслужбі ДСНС та в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф пообіцяли надати пізніше.

Суїцид на Салтівці: хлопець залишив прощальне відео в соцмережах

Нагадаємо, раніше в Слобідському районі харків’янка викинулася з вікна 13-го поверху. Тіло загиблої виявили жителі вулиці Морозова. Силовики встановили, що жінка прийшла в гості до свого знайомого. Через деякий час вона сказала чоловікові, що піде додому, але замість цього піднялася на 13-й поверх та кинулася вниз з вікна під’їзду.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі