У Харкові заарештували майно московської фірми на 14 мільйонів гривень (Фото)

Правоохоронці у Харкові заарештували майно компанії, яка зареєстрована у Москві. Про це 25 жовтня повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, йдеться про підприємство, розташоване на території Новобаварського району. Його основним видом діяльності є виробництво промислового холодильного та вентиляційного обладнання. Серед співзасновників компанії ТОВ, зареєстроване в Московській області РФ.

У прокуратурі з’ясували, що компанія отримує в Україні прибуток від господарської діяльності харківського підприємства та сплачує податки до державного бюджету РФ, фінансуючи війну в Україні. Також існує значний ризик, що автомобілі, що перебувають на балансі підприємства, можуть бути передані або використані як матеріальні ресурси на потреби ЗС РФ.

19 жовтня суд міста Харкова наклав арешт на корпоративні права російського ТОВ на суму майже 12 мільйонів гривень, а також на п’ять транспортних засобів вартістю близько двох мільйонів. Нині йде передача активів управління АРМА.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі