Вдарив громадянську дружину ножем і заклеїв рану пластиром: на Харківщині засудили чоловіка

Красноградський районний суд Харківської області виніс вердикт у справі про завдання тяжких тілесних ушкоджень. Фігурант повністю визнав свою провину. Про це стало відомо із Єдиного реєстру судових рішень.

Харків’янина засудили до 12 років за ґратами за вбивство матері й сусідки

За даними слідства, конфлікт стався 19 вересня 2021 року. Під час застілля мешканець Краснограда вдарив свою співмешканку ножем у живіт. Від отриманої рани жінка померла.

Під час розгляду чоловік повністю визнав свою провину. За його словами, причиною сварки став той факт, що жертва не ночувала вдома. Фігурант розповів, що вдарив її ножем, але потім жінка нібито відмовилася від медичної допомоги. Вони заклеїли рану пластиром і зловмисник пішов із дому, а коли повернувся – його співмешканка була мертва.

Затриманий у Дніпрі 20-річний строковик розповів про вбивство товаришів по службі та втечу (Відео)

За завдання тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть людини, суд засудив чоловіка до семи років позбавлення волі. Вердикт не набрав чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі