У Харкові загорівся тролейбус: причиною могла бути блискавка

У Харкові біля аеропорту сталася надзвичайна подія у тролейбусі, з якою впорався водій. За попередньою інформацією, в дроти вдарила блискавка, через що на даху транспортного засобу сталося коротке замикання. Про це розповіли в пресслужбі обласного управління ДСНС.

 Блискавка, що потрапила в спінінг вбила 29-річного рибалку

Раніше в міському Telegram-каналі “Труха” з’явилася інформація про те, що тролейбус загорівся через удар блискавки. Однак рятувальники лише частково підтвердили цю версію. За даними ДСНС, виклик на вулицю Аерофлотську, 11 надійшов сьогодні о 10:44. Але до моменту приїзду пожежників вогонь вже загасили.

Тролейбус перебував на зупинці, людей всередині не було. У цей час, за словами очевидців, в контактну мережу вдарив розряд блискавки. В результаті сталося коротке замикання, що стало причиною невеликого загоряння.

Під Харковом після влучення блискавки згорів житловий будинок – соцмережі

Нагадаємо, раніше харків’янин постраждав від удару блискавки в Карпатах. 29 липня група з восьми людей підіймалася на гору Кругла в Хустському районі. У цей момент у горах почалася негода, і блискавка вдарила недалеко від групи туристів. В результаті розряду постраждали четверо, в тому числі туристи з Харкова, Львова та Київській області. На допомогу мандрівникам викликали рятувальників.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі