У Харкові закінчують реконструкцію проблемного перехрестя на Московському проспекті

У Харкові з 22 липня буде відновлений звичайний маршрут тролейбуса №13. Раніше він курсував тільки до станції метро “Турбоатом” через реконструкцію перехрестя Московського проспекту та вулиці Польової. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Історія Журавлівки: слобода в кілька вулиць і старовинний храм

Нагадаємо, маршрут руху громадського транспорту змінили ще на початку квітня. Тоді мерія анонсувала ремонт перехрестя, тому кінцевою зупинкою тролейбуса №13 замість станції метро “Захисників України” став “Турбоатом”. Пізніше обмеження продовжили через асфальтування ділянки біля вулиці Броненосця Потьомкіна.

Перехрестя Московського проспекту з вулицями Польовою та Тарасівською традиційно вважалося одним з найбільш проблемних у Харкові. Восени 2018 року жителі написали петицію про встановлення світлофорів, яка швидко зібрала необхідні 5000 голосів. Однак це побажання було виконано лише два роки по тому. До цього моменту на перехресті регулярно утворювалися затори, з якими не справлялися навіть регулювальники.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі