У Харкові запустять ще один маршрут з новими турецькими автобусами

Найближчим часом у Харкові муніципальні автобуси замінять маршрутки, які курсували між станцією метро “Перемога” та площею Конституції. Тарифи на проїзд залишаться колишніми. Про це заявили в пресслужбі міськради.

Від конки до “дріфткара”: історія харківського трамвая

Раніше муніципальний транспорт запустили на маршрутах №17 (вулиця Світла – лікарня швидкої та невідкладної допомоги), №245 (станція метро “Держпром” – Студмістечко) і №272 (метро “Площа Конституції” – вулиця Світла).

“Я хочу, щоб всі розуміли: це маршрути, які приватні перевізники припинили обслуговувати, але у них є величезна затребуваність серед жителів міста. Тому міський транспорт відновлює перевезення на цих маршрутах. Ці маршрути стали муніципальними – інших перевізників там немає і не буде”, – заявив голова тролейбусного депо №2 Дмитро Липовий.

51_main-v1628062965-620x400.jpg

Фото: Вгороде

Нагадаємо, раніше в Харкові показали, як виглядає після реконструкції кіноконцертний зал “Україна”. Ремонтні роботи тривали близько трьох років. При цьому автори проєкту прагнули зберегти ККЗ таким, яким його пам’ятають більшість харків’ян. Зокрема, на вході відреставрували панно, яке є візитною карткою “України”. Зараз зал вміщає 1706 осіб. Це трохи менше, ніж було, але тепер він повністю інклюзивний.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі