У Харкові засудили чоловіка, який до смерті забив рідну матір

36-річного харків’янина засудили до дев’яти років позбавлення волі. Про це 16 листопада повідомили в пресслужбі прокуратури в Харківській області.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що в липні 2020 року чоловік перебував під дією алкоголю та почав бити матір руками та ногами. Від численних ударів 65-річна жінка померла. Під час судового розгляду обвинувачений свою провину так і не визнав.

Київський райсуд визнав його винним за ст. 121 (“умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть”) Кримінального кодексу України. Харків’янина засудили до дев’яти років позбавлення волі. Вирок ще не набрав законної сили, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

Під Харковом син одним ударом лому вбив батька

Раніше Валківський районний суд Харківської області виніс вирок чоловікові, який намагався захистити матір і випадково вбив батька. Студент Харківського національного аграрного університету разом з близькими та своїм товаришем поїхав забирати п’яного батька з сусіднього села. Між матір’ю і батьком хлопця спалахнула сварка, під час якої чоловік спробував вдарити жінку. Син втрутився та завдав жертві два удари держаком тряпки. Потерпілий отримав забій та розрив селезінки з сильним крововиливом, через що в той же день помер.

Коментарі