У Харкові “засвітився” новий трамвай швейцарського виробництва (Фото)

Першими про появу нового трамвая в місті повідомили очевидці, які опублікували фото в соціальній мережі. На знімках видно склад жовто-бірюзового кольору, що стоїть на рейках в одному з міських депо.

У Харкові директора комунального підприємства підозрюють у розтраті 16 мільйонів гривень

Кореспондент Newsroom зв’язався з заступником Харківського міського голови з питань інфраструктури Євгеном Водовозовим, який підтвердив інформацію про нове придбання.

photo_2021-09-08_12-54-24.jpg

 

Трамвай, що “дрифтував” заблокував рух на Морозова

“Трамвай фірми Stadler прибув до Харкова цієї ночі. Це новий транспорт. Про те, коли він вийде на лінію ми повідомимо додатково. Поки це вся інформація”, – повідомив Євген Водовозов.

photo_2021-09-08_12-54-29.jpg

Нагадаємо, раніше в пресслужбі мерії повідомили, що в трамваях і тролейбусах Харкова встановлять тривожну кнопку. За словами директора КП “Горелектротранссервіс” Владислава Васенка, в складах з’являться GPS-датчики з новими функціями. Крім того, що пристрій буде передавати координати та швидкість транспорту, в ньому також є функція гучного зв’язку та кнопка аварійного виклику, натиснувши яку можна сповістити диспетчера, співробітників Національної поліції або рятувальників про позаштатну ситуацію.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі