У Харкові затримали підозрюваного в “мінуваннях” аеропорту, вокзалів та ТРЦ

У Харкові правоохоронці затримали 39-річного чоловіка. Його підозрюють у причетності до “мінування” 14 різних об’єктів. Про це розповіли в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

П’яна жінка “замінувала” школу – поліція

3 лютого після чергового повідомлення про “вибухівку” силовикам вдалося вийти на слід “мінера”. В ході обшуку у нього знайшли комп’ютерну техніку та засоби зв’язку.

Правоохоронці вважають, що харків’янин може бути причетний до “мінування” ТРЦ, аеропорту, залізничного та автовокзалу, а також Апеляційного суду. Наразі вирішується питання про оголошення підозри за статтею 259 (“завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян”) КК України.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Крім того, перевіряється версія про можливу причетність до “мінування” іноземних спецслужб. У разі, якщо вина чоловіка буде доведена, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

У Києві невідомий “замінував” Офіс президента України

Нагадаємо, раніше правоохоронці перевірили інформацію про мінування п’яти торгово-розважальних центрів та ринку. Повідомлення про небезпечні предмети в ТРЦ по вулицях Сумській, Академіка Павлова, Полтавський Шлях і в провулку Костюринському надійшло на електронну пошту поліції. Вибухотехніки та кінологи обстежили 26 300 квадратних метрів приміщень та евакуювали 88 осіб. Жодних вибухонебезпечних пристроїв не виявили.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі