У Харкові зіткнулися Nissan і Tesla: один із автомобілів перекинувся (Фото)

Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця ДТП. За словами свідків, аварію спровокував водій Tesla, після зіткнення з Nissan останній перекинувся на дах.

ДТП у Харківській області: постраждала дворічна дитина, один з водіїв помер у лікарні

У пресслужбі патрульної поліції Харківської області кореспонденту Newsroom підтвердили інформацію про подію. Сигнал про ДТП на перехресті вулиці Валентинівській і Гвардійців Широнінців надійшов на спецлінію 11 серпня о 08:30. В результаті аварії постраждав водій Nissan. Його з травмами доставили до лікарні. На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група.

223808937_1770071713184750_6212559575222688791_n.jpg

 

 

 

 

У Харкові зіткнулися легковик і мікроавтобус: швидка допомога відвезла п’ять людей

Нагадаємо, раніше в Харківській області рятувальники вирізали водія зі спотвореної машини. Аварія сталася в Куп’янському районі. На 108 кілометрі траси Чугуїв-Мілове автомобіль ВАЗ-2109 вилетів з дороги та кілька разів перекинувся. В результаті ДТП водія затиснуло в салоні. Рятувальники, що прибули на місце інциденту за допомогою спецтехніки витягли постраждалого з понівеченого автомобіля та передали медикам швидкої допомоги. Обставини аварії з’ясовують поліцейські.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі