У Харкові злодії розбирали стіни гаражів та винесли майна на 280 тисяч

У Харкові правоохоронці розслідують серію крадіжок з гаражів. Зловмисники розбирали цегляні стіни об’єктів, після чого виносили речі. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління поліції.

Двох студентів засудили за поширення вірусу для крадіжки криптовалюти

За даними слідства, на рахунку харків’ян було п’ять епізодів злочинної діяльності, загальна сума збитків склала 280 тисяч гривень. 11 січня правоохоронці затримали чоловіків віком від 29 до 30 років. При огляді їх машини були знайдені речі потерпілих.

Фігурантам оголосили підозру за статтею 185 КК України (“крадіжка з проникненням у приміщення”). Наразі перевіряється причетність чоловіків до аналогічних злочинів на території Харкова та області. У разі, якщо вина передбачуваних злочинців буде доведена, їм загрожує до шести років позбавлення волі.

4.jpg

Фото: ГУ НП в Харківській області

Нагадаємо, раніше злодії обікрали будинок екскандидата в мери Харкова. За інформацією силовиків, злодії пошкодили вхідні двері та проникли в будинок 47-річного депутата міськради. За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 КК України (“Крадіжка”). За інформацією Newsroom, жертвою злодіїв став екскандидат у мери Харкова від “Самопомочі” Тарас Ситенко. Зловмисники винесли з будинку депутата міськради три шуби та травматичний пістолет “Форт-12Р”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі