У Харкові рятувальники винесли з палаючої квартири жінку

У Основ’янському районі сталася пожежа у п’ятиповерховому будинку.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію на вулиці Ньютона, 121 надійшов на спецлінію 26 травня о 17:05. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття у квартирі на другому поверсі горіли домашні речі. Площа пожежі склала шість квадратних метрів.

У Харкові чоловік підпалив машину та закрився з нею в гаражі

Під час гасіння вогню рятувальники виявили 56-річну господарку квартири. Жінку винесли на вулицю та передали медикам швидкої допомоги. Зараз вона знаходиться в харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги. О 18:03 бійцям ДСНС вдалося ліквідувати пожежу. За попередньою інформацією, інцидент стався через необережне поводження з вогнем.

Під Харковом зіткнулися легковик і позашляховик: водія з розбитого авто вирізали рятувальники

Нагадаємо, вночі 24 квітня в Харкові згоріли чотири мікроавтобуси. З’ясувалося, що вогонь пошкодив машини подружжя Каретникова, які займаються похоронним бізнесом. Момент підпалу авто потрапив на камеру відеоспостереження.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі