У Харкові злодії вибили стіну в магазині та забрали телефони (Відео)

Надзвичайна ситуація сталася в торговому павільйоні на проспекті Гагаріна. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

У Харкові затримали трьох підозрюваних у крадіжці з ломбарду

Як з’ясувалося, зловмисники вибили стіну торгового залу та, коли в приміщенні нікого не було, забрали звідти мобільні телефони й роутери, до яких змогли дістатися за кілька хвилин. Загальну суму збитків оцінили в 70 тисяч гривень.

Разом з тим у соцмережах з’явилося відео з камер відеоспостереження, які зафіксували момент зухвалого пограбування.

 

 

 

Правоохоронці внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (“крадіжка”) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує від трьох до шести років ув’язнення. Зараз правоохоронці розшукують злодіїв.

У Харкові грабіжник виніс з пункту обміну валют 1,6 мільйона гривень

Нагадаємо, раніше в Харкові небайдужі городяни допомогли затримати члена банди, яка займалася крадіжками велосипедів. Про подію на своїй сторінці повідомив користувач Facebook Андрій Кулалаєв. За його словами, крадіжка сталася біля веломагазина на вулиці Дерев’янка, 52. Поки один зловмисник всередині відволікав персонал, інший дістав з рюкзака інструмент і перерізав трос.

Коментарі