У Харкові зупинили ТЕЦ: комунальники вимкнуть гарячу воду на місяць раніше

КП “Харківські теплові мережі” змінило графік річного ремонту. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

За інформацією комунальників, ремонт на мережах, які обслуговує ТЕЦ-5, планували провести в липні. Однак підприємство, яке знаходиться в приватній власності, позапланово зупинили 1 червня. У зв’язку з цим в будинках харків’ян, які живуть в Шевченківському, Холодногірському, Новобаварському та Київському районах міста, залишилися без гарячої води. В ХТМ вирішили перенести традиційний ремонт, щоб скоротити термін простою.

Новий глава ХТМ задекларував п’ять будинків, 10 мільйонів гривень і Porsche за $120 тисяч

Так, в Шевченківському районі гідравлічні випробування та ремонт будуть проводити з 8:00 2 червня до 17:00 10 липня. Без гарячої води в цей час залишаться ділянки, обмежені вулицями Клочківською, Лопанською, Залеською, Новгородською, Ахсарова, Сухумі, Широніна, Архітекторів, Отакара Яроша, Академіка Ляпунова, а також проспектами Науки, Перемоги, Людвіка Свободи та провулком Інженерним.

У Холодногірському районі з 8:00 2 червня до 17:00 19 липня проводитимуть ремонт на території, обмеженої вулицями Великою Панасовською, Петра Болбочана, Холодногірської, Полтавський шлях, Волонтерської, Золочівської, Старопрудної, Щасливої, а також провулком Донбаської.

Водночас (з 00:00 2 червня до 17:00 19 липня) в Новобаварському районі без гарячої води залишаться мешканці висоток, які знаходяться на ділянці, обмеженій проспектом Любові Малої, вулицями Петра Болбочана, Пермської, Юрія Паращука, Болгарської, Полтавського шляху, Григорівського шосе та провулком Титаренківським.

Планово-профілактичний ремонт проведуть і в Київському районі міста. Тут з 15:00 1 червня до 17:00 19 липня ремонтуватимуть ділянку тепломереж на території, обмеженої вулицями Барабашова, Козакевича та Владислава Зубенка.

У Харкові директори збиткових комунальних підприємств накопичили мільйони

Раніше Newsroom писав, що в Харкові комунальники планують витратити на підготовку до опалювального сезону 660 мільйонів гривень. У нинішньому сезоні в ХТМ обіцяють перекласти 96 кілометрів магістральних і внутрішньоквартальних мереж і капітально відремонтувати 15 котлів, три з яких знаходяться на ТЕЦ-3.

Коментарі