У Луцьку помер колишній футболіст харківського “Металіста”

Сьогодні в Будинку панахиди відбудеться церемонія прощання з Володимиром Диким. Бувши футболістом, він виступав за команди з Харкова та Львова, а пізніше став легендою луцької “Волині”. Про смерть ексгравця та тренера повідомили на сторінці клубу в Facebook.

У день свого 80-річчя помер легендарний олімпійський чемпіон Юрій Поярков

Футбольну кар’єру Володимир Дикий почав у “Карпатах”. Молодий нападник забив десять голів у 88 матчах, після чого у 1982 році перейшов в харківський “Металіст”. Але гра в нашому клубі у форварда йшла не найліпшим чином – всього шість матчів і два голи у вищому дивізіоні. Потім Дикий виступав за львівський СКА, тернопільську “Ниву” й охтирський “Нафтовик”.

Але “командою його життя” стала луцька “Волинь”. В її складі нападник забив 91 гол у 281 матчі. Разом з Андрієм Федецьким (помер у 2018 році) Володимир Дикий став кращим бомбардиром в історії волинського клубу. В останні роки чоловік працював у тренерському штабі Віталія Кварцяного. Помер уродженець Червонограда 28 липня в віці 59 років.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі