У мережі з’явилося відео аварії з елітним BMW, в якій постраждав патрульний

У Харкові момент зіткнення BMW X6 і патрульної машини Skoda Rapid потрапив на відеореєстратор. На записі видно, що у поліцейського авто не включені спецсигнали. Відео було опубліковано в міському Telegram-каналі “ТРУХА”.

Мінус Prius. У Харкові жінка врізалася в машину патрульних

Водій Skoda пригальмовує та намагається виїхати на зустрічну смугу. Автомобілі в першому ряду зупиняються, проте в крайньому BMW рухається на великій швидкості та буквально зносить бампер спецтранспорту. За даними медиків, постраждав один з поліцейських – чоловіка з рваною раною голови доставили в лікарню.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в Харкові сержанта поліції запідозрили у скоєнні ДТП з потерпілим. Рухаючись вулицею Тюрінською, правоохоронець виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з легковиком Dacia Logan. У результаті аварії травми отримав 40-річний водій. Його доставили в лікарню. Поліцейський, його дружина та п’ятирічний син не постраждали. Правоохоронцю вручили підозру, йому загрожує до трьох років в’язниці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі