В районі стадіону “Металіст” на два дні обмежать рух транспорту

Обмеження пов’язані з заходами, присвяченим відкриттю Академії футболу ФК “Металіст”. Про це сьогодні повідомили в департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

23 і 24 жовтня з 10:00 до 20:00 в провулку Власовському буде заборонено рух транспорту. На цей період автомобілі й автобуси курсуватимуть по вулицях Плеханівській, Молочній, Храмова.

Заборонити їжу в метро і додати громадський транспорт: що харків’яни просять у мерії

Також 23 і 24 жовтня з 10:00 до 20:00 буде заборонено паркування транспорту на площі Свободи в районі виходу зі станції метро “Університет”, навпроти головної алеї саду Шевченка. В цей час там будуть паркуватися автобуси, що курсують від площі Свободи до стадіону “Металіст”.

У Харкові пропонують побудувати підземний тунель і трамвайну лінію

Нагадаємо, в Харкові до кінця жовтня обмежили проїзд по вулиці Барикадній, що на Холодній Горі. Перекривають ділянку від вулиці Холодногірської до Курязького провулка. За інформацією департаменту інфраструктури, обмеження пов’язані з будівництвом теплової мережі для нового житлового комплексу. Транспорт пропускають по вільній від робіт смузі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі