У новорічну ніч Харків патрулюватимуть 2,5 тисячі поліцейських та нацгвардійців

Харківські правоохоронці вважають, що в новорічних урочистостях на площі Свободи візьмуть участь до 40 тисяч осіб. Силовики просять жителів та гостей міста не порушувати громадський порядок, а також дотримуватися карантинних обмежень. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління поліції.

Олені, ялинки та Санта на коні: у Харкові запалили новорічні інсталяції (Фото)

Згідно з вимогами “жовтої зони”, на вулицях не можна перебувати без документів, що засвідчують особу, а в громадському транспорті — без засобів медичного захисту. Силовики також планують перевіряти сертифікати про вакцинацію, негативні результати ПЛР-тестів або довідки про те, що людина перенесла COVID-19. Всього в патрулюванні задіяну 2300 поліцейських та 230 нацгвардійців.

8.jpg

Фото: ГУ НП у Харківській області

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова запалили головну ялинку міста. Цього року на площі Свободи встановили ту ж “вічнозелену”, яка прикрашає центр Харкова останні кілька років. А ось бажаючим відвідати каток та заходи біля головної ялинки необхідно мати COVID-сертифікат. За словами директора Департаменту охорони здоров’я ХОДА Максима Хаустова, за розпорядженням Кабінету Міністрів, відвідувати масові заходи можуть лише ті люди, які отримали хоча б одне щеплення від коронавірусу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі