У поліції розповіли подробиці нічного підриву банкомату в Харківській області

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом НП у Чугуївському районі. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації Головного управління поліції в Харківській області

Повідомлення про вибух у приміщенні лікарні в селищі Печеніги надійшло в поліцію в ніч на 30 грудня. Під час огляду місця події, фахівці Управління вибухотехнічної служби обласного “главку” поліції встановили, що зловмисники помістили саморобні вибухові пристрої в сейфовий відсік банкомату. Ніхто не постраждав. Сума, яку зловмисникам вдалося забрати, ще не встановлена.

1_2.jpeg

Слідчі попередньо кваліфікували подію за ч. 2 ст. 194 (“умисне знищення або пошкодження майна”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Пограбування на два мільйони: підозрювані в підриві банкомату затримані

Нагадаємо, раніше в Харківській області троє невідомих в масках із зображенням героя популярного мультфільму пограбували ювелірний магазин. Інцидент стався селищі Донець Балаклійського району в середу, 25 липня, близько 17:00. Як повідомила власниця магазину “Золото”, всередину увійшли троє грабіжників в масках знаменитого персонажа компанії Dreamworks — доброго зеленого велетня Шрека. У одного зі зловмисників в руках був предмет, схожий на пістолет, який той направив на жертву. Нальотчики забрали з каси 17 тисяч гривень та прикраси на суму близько 300 тисяч, після чого зникли на автомобілі Volkswagen Golf.

Коментарі