У поліції розповіли подробиці смертельної аварії з фурою в Харкові

Аварія сталася близько 17:30 на перетині Кільцевої дороги та Салтівського шосе. На трасі зіткнулися автомобіль Chevrolet Nubira, який рухався з боку Вовчанська, з вантажним автомобілем МАН, який їхав у бік села Затишшя.

За інформацією правоохоронців, водій вантажівки їхав через перехрестя на червоний сигнал світлофора.

ДТП на Окружній у Харкові: рятувальники підняли причіп фури, яка розчавила таксі (Фото, Відео)

“Після зіткнення транспортних засобів, МАН перекинувся на лівий борт на смугу зустрічного руху, по якій в той момент їхав автомобіль Renault служби таксі”, – розповіла тимчасово виконуючий обов’язки начальника слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов.

В результаті аварії загинули водій таксі, а також двоє його пасажирів — бабуся та дівчинка орієнтовно трьох-чотирьох років. На місце аварії прибули також батьки дитини, Проте вони знаходяться в шоковому стані та спілкуватися ні з ким не бажають

Кількох постраждалих медики госпіталізували. Наразі в лікарні знаходиться також водій фури. Зараз правоохоронці розв’язують питання про його затримання. Коли медики його оглянуть, правоохоронці відправлять його на здачу аналізів, щоб з’ясувати, чи був водій тверезий в момент ДТП.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, яке спричинило загибель кількох осіб”) КК України.

 

 

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі