У Харківській області рятувальники винесли з палаючого будинку хлопця та дівчинку з інвалідністю

НП сталася в місті Ізюм. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Квітковій, 1 надійшов на спецлінію 24 січня о 04:30. До місця загоряння направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття в приватному будинку горіла веранда. Площа пожежі склала два квадратних метри.

У Харкові вночі біля автомийки горіли два автомобілі

Під час ліквідації вогню рятувальники винесли з приміщення 20-річного хлопця та 14-річну дівчинку, які не могли пересуватися самостійно.

У Харківській області через цигарку в ліжку загинули мати з сином

О 05:14 вогонь вдалося ліквідувати. Наразі правоохоронці та співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

Нагадаємо, раніше в Харкові в палаючій квартирі знайшли пенсіонерку. Рятувальникам надійшов виклик про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Отакара Яроша, 49. З повідомлення стало відомо, що загоряння сталося у квартирі на першому поверсі. Прибувши на місце виклику, рятувальники побачили, що з вікна квартири йде щільний дим. Під час розвідки, в одній з кімнат пожежники знайшли 75-річну господиню будинку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі