У прокуратурі впізнали окупанта, який тримав на мушці батька та сина, поки товариш намагався зґвалтувати 15-річну дівчину

Прокуратура викрила ще одного військовослужбовця РФ, який знущався з мирних жителів у Чернігівській області. Про це 31 серпня повідомили в Офісі генпрокурора України.

В Черкасах судитимуть інформатора ФСБ – Офіс Генпрокурора

Слідчі встановили, що у березні в одному із сіл Чернігівської області окупант увірвався до будинку мирних мешканців та погрожував застрелити главу родини та його малолітнього сина. Також він, погрожуючи зброєю, намагався не дати їм захистити 15-річну падчерку господаря, яку намагався зґвалтувати його товариш.

На щастя, прийшла мама дівчинки, якій вдалося припинити спробу зґвалтування доньки.

“Дії обох військових країни-агресора розслідуються в рамках одного кримінального провадження. На даний час вживаються заходи щодо встановлення особи другого військовослужбовця РФ, який намагався вчинити дії сексуального характеру щодо неповнолітнього”, – повідомили в офісі Генпрокурора.

Оборону Криму окупанти підсилюють “москвичами”, “пітерцями” та строковиками – ГУР

Поки ж прокурори Чернігівської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт щодо одного військовослужбовця збройних сил РФ у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Коментарі