У спорткомплексі в Балаклії завершують ремонт фасаду

У Балаклійському дитячо-юнацькому спортивно-оздоровчому комплексі “Вимпел” завершуються фасадні роботи.

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Харнам, зараз у будівлі облаштовують вхідну групу. Всередині приміщення триває тинькування стін та вирівнювання віконних відкосів, на черзі їх оздоблення та фарбування. Приводяться до ладу підлога та стеля, також будівельники укладають тротуарну плитку та асфальт.

Михайло Харнам повідомив, що днями будуть встановлені та протестовані ліфти. Окрім цього, вже ремонтують сходові марші. Чаша басейну готова під мембранне покриття. Також встановлюється система очищення та подачі води, вентиляція, теплові насоси.

“Обсяг роботи до кінця року ще не малий, але й зроблено дуже багато. На початку літа місцеві мешканці могли тільки мріяти про ремонт цього масштабного спортивно-оздоровчого комплексу. А завдяки програмі президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” мрії стали реальністю. Капітальний ремонт почав активно відроджувати “Вимпел”. Дав йому новий сучасний подих”, – сказав Михайло Харнам.

Нагадаємо, у рамках програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Харківщині відремонтували майже 250 кілометрів доріг.

 

 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі