Смертельна ДТП на Харківщині: водія Ярославського викликали на допит у двох справах

Олександр Бережний повинен з’явитися до слідчого 17 лютого. Про це сьогодні кореспонденту Newsroom повідомив його адвокат Тарас Богдашевський.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом

“Мого підзахисного запросили на допит відразу у двох справах: у якості свідка та підозрюваного. У першому випадку — справа про смертельне ДТП, у другому — приховування злочину. 17 лютого ми з’явимося на допит. Хочу сказати, що мій підзахисний ні від кого не ховається. Так, він не живе за місцем реєстрації, має на це право. Підзахисний змінив номер телефону і поки не спілкується ні з ким. Необхідні контакти для зв’язку з адвокатом у слідчих є. Цього достатньо”, — розповів Тарас Богдашевський.

Після смертельної ДТП правоохоронці обшукали готель та будинок Ярославського (Фото)

Нагадаємо, 9 лютого на 534-му кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський водій Mercedes-Benz G63 збив 50-річного чоловіка та зник місця ДТП. На місці інциденту виявили номер, який належить автомобілю харківського бізнесмена Олександра Ярославського. Вранці 10 лютого бізнесмен полетів на приватному літаку в Лондон, а в його компанії заявили, що це була запланована поїздка. Того ж дня в поліцію з’явився 50-річний водій компанії Ярославського, який заявив, що в момент ДТП за кермом автомобіля був він після зіткнення не зупинив машину, вирішивши, що збив тварину. Пізніше з’ясувалося, що водій компанії DCH в момент ДТП знаходився в іншому місці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі