Увірвався в магазин та “обчистив” касу”: у Харкові затримали підозрюваного в пограбуванні

Фігурант намагався втекти та чинив опір копам. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 28 листопада на спецлінію надійшов сигнал про пограбування. На вулиці Кибальчича невідомий увірвався в магазин, відштовхнув продавщицю, вийняв з каси 16 тисяч гривень та спробував сховатися.

У Харкові копи затримали чоловіка, який відібрав гітару у вуличного музиканта

Правоохоронцям по гарячих слідах вдалося розшукати підозрюваного. Побачивши поліцейських, чоловік почав тікати, проте був затриманий. Під час спілкування з патрульними фігурант намагався чинити опір і хотів вдарити одного з правоохоронців. Копи застосували спецзасоби та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Зараз співробітники поліції з’ясовують всі обставини інциденту.

262370021_3108847122731485_8534651105847458841_n.jpg

 

Представилися кур’єрами та увірвалися у квартиру: двох харків’ян підозрюють у розбійному нападі

Нагадаємо, раніше 33-річна мешканка Харківської області обікрала двох пенсіонерок, які перебували з нею в одній лікарняній палаті. Жінка розповіла сусідкам, що до будівлі лікарні прийшли грабіжники та зажадали віддати їм цінні речі. У разі відмови вони отруять пацієнтів газом. Після цього жінка взяла мобільний телефон однієї з пенсіонерок та зняла з неї сережки. Виходячи з палати вона також прихопила мобільник другої сусідки. Підозрювану затримали під час продажу вкрадених речей.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі