В Харькове после столкновения трех легковушек автомобиль протаранил киоск

Одного з водіїв медики доставили в лікарню.

Про це кореспонденту Newsroom повідомив начальник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта. За його словами, виклик про ДТП на перехресті проспекту Лева Ландау та вулиці Краснодарської надійшов на спецлінію 9 червня о 11:59.

У Харкові в ДТП постраждала 18-річна дівчина

“Зіткнулися Honda, Chevrolet і Volkswagen. Останній автомобіль після удару протаранив кіоск з продавчинею всередині, у неї незначні удари. В результаті ДТП травми отримав 22-річний водій Volkswagen. Його з черепно-мозковою травмою та переломом плеча медики доставили в лікарню. Ще двоє автовласників від госпіталізації відмовилися”, – розповів Віктор Забашта.

 

 

 

 

 

У Харківській області легковик врізався у відбійник: водія машини затиснуло в салоні

У пресслужбі ГУ НПУ у Харківській області подробиці ДТП пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, 21 травня біля села Лісове Харківського району на трасі лоб у лоб зіткнулися два легковики: ГАЗ 31029 і Subaru Forester. Від удару “Волгу” розірвало на дві частини. Моторний відсік виявився посеред дороги та загорівся, а корпус відлетів на узбіччя. Прибулі на місце події рятувальники оперативно загасили полум’я в автомобілі. Постраждалих водіїв обох автомобілів медики госпіталізували.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі