В Харькове силовики изъяли курительные смеси на два миллиона гривен

За даними слідства, у 2020 році двоє харків’ян організували нелегальний бізнес з продажу тютюну. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

Під час обшуку в їх квартирах силовики виявили та вилучили курильні суміші для кальяну на суму близько двох мільйонів гривень. Слідчі також з’ясували, що тютюн не відповідає стандартам України, встановлених для цієї групи товарів.

Обшуки в харківських лікарнях “Укрзалізниці”: медиків підозрюють у розтраті грошей на лікування COVID-19

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 204 (“незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів”) КК України. Матеріали справи передали до суду. Санкція передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі 170 тисяч гривень з подальшою конфіскацією товару.

Розтрата 2,6 мільйона гривень: ексдиректору “Харківбуду” вручили підозру

Нагадаємо, раніше в Харківській області чиновницю запідозрили в розтраті 200 тисяч гривень. За інформацією силовиків, керівник управління ЖКГ, благоустрою та капітального будівництва Куп’янської міськради в період з вересня по грудень 2018 року допустила розтрату коштів. Жінка уклала договір на переоснащення котельні, а після підписала підроблені акти.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі