В Харькове возобновили автомобильное движение по Московскому проспекту

4 серпня після реконструкції частини проїжджої частини на Московському проспекті відкрили рух транспорту. Про це сьогодні повідомили в департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

За інформацією комунальників, в найближчі години уздовж магістралі знімуть всі покажчики, що позначають проведення ремонту.

Гнучкий тариф на проїзд: харків’янка вимагає від мерії виконати обіцянки

“Найближчим часом по Московському проспекту також відновлять рух трамваїв”, – йдеться в повідомленні департаменту інфраструктури.

Раніше через реконструкцію цієї ділянки в місті скасували два трамвайні маршрути: №5 і №6, а вагони 8 маршруту пустили в об’їзд.

Фірма пасинка Кернеса отримає майже 25 мільйонів на повторний ремонт вулиці

Нагадаємо, раніше в харківській міськраді пообіцяли суворіше контролювати ремонти в під’їздах. Про це заявив секретар міськради Ігор Терехов. За словами чиновника, йому будуть скидати фотозвіти про проведену роботу. Якщо випадки неякісного ремонту будуть повторюватися, відповідальні співробітники районної адміністрації та профільних департаментів будуть звільнені.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі