В Харкові рятувальники вночі гасили елітний Lexus

Надзвичайна подія сталася в Слобідському районі. Про це сьогодні повідомили в прес-службі ГСЧС в Харківській області.

24 жовтня о 1:44 рятувальникам надійшов виклик про пожежу на подвір’ї дев’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Ньютона, 104. Горів автомобіль Lexus ЕS 350.

В Харькове на территории гаражного кооператива сгорел автомобиль (Фото)

На момент прибуття рятувальників в автомобілі горів мотор і частина салону. Площа пожежі склала три квадратних метри. Поруч стояла легковик Skoda Oktavia, у якого почали плавитися задній бампер і ліхтарі. Рятувальники стверджують, що обидва автомобілі могли повністю згоріти.

Пожежні ліквідували загоряння о 02:40. В результаті задню частину автомобіля Lexus і майже всю Skoda вдалося врятувати. За попередніми даними, причиною НП був підпал. За даним фактом правоохоронці проводять слідство.

В Харьковской области во время уборки урожая загорелся комбайн

Нагадаємо, раніше вночі під Харковом згорів мікроавтобус. Про пожежу в місті Мерефа рятувальники дізналися сьогодні в 00:45. У дворі житлової двоповерхівки на вулиці Конституції, 58 загорівся автомобіль Volkswagen Transporter. На місце НП виїхало пожежно-рятувальне відділення на автоцистерні. На момент їх прибуття автомобіль був повністю охоплений вогнем. Площа пожежі склала близько чотирьох квадратних метрів.

 

Коментарі