В одному з районів Харкова понад 50 будинків залишилися без гарячої води та опалення

Відключення пов’язане з поломкою трубопроводу на вулиці Танкопія, 12 в Слобідському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі КП “Харківські теплові мережі”.

За інформацією комунальників, 2 грудня тимчасово без опалення та гарячої води залишилися жителі деяких будинків на проспекті Льва Ландау, Садовому проїзді, бульварі Жасминовому, вулиці Танкопія, проспекті Петра Григоренка.

У “харківських тепломережах” пояснили, скільки жителі повинні платити за опалення

З повним переліком адрес можна ознайомитися, перейшовши за посиланням. Відновити подачу тепла та гарячої води в ХТМ пообіцяли сьогодні до 20:00.

З труби валила пара: у Харкові на ТЕЦ – 3 стався збій

Нагадаємо, раніше на холод в аудиторіях скаржилися студенти ХНУ імені Каразіна. За їх словами, до 4 листопада в університеті так і не було включено опалення. У більшості аудиторій температура не піднімалася вище + 7, а на верхніх поверхах і зовсім +4. У зв’язку з цим вони звернулися до ректора Тетяни Кагановської з проханням розв’язати проблему.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі