Вбив брата молотком: підозрюваного харків’янина взяли під варту

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, трагедія сталася в листопаді. Двоє братів перебували у квартирі та між ними сталася сварка. Під час конфлікту один з чоловіків взяв молоток і кілька разів вдарив ним родича по голові, а потім зник з місця події. Дівчина потерпілого викликала швидку. Чоловіка доставили в лікарню, проте через деякий час він помер.

Силовики затримали чоловіка, підозрюваного у зґвалтуванні падчерки

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 26-річному харків’янину вручили підозру за статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України. Зараз він перебуває під вартою. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Сварка через телефон: суд виніс вирок чоловікові, який ледь не зарізав брата

Нагадаємо, раніше прокуратура направила до Дергачівського районного суду Харківської області обвинувальний акт проти чоловіка, якого підозрюють у нападі на колишню коханку та її матір. Через регулярні сварки пара розлучилася та 42-річний обвинувачений переїхав до Харкова, проте регулярно відвідував спільного сина і скандалив з ексобраницею. Перед черговим візитом нетверезий чоловік придбав ніж і вирішив “провчити” колишню пасію. Біля хвіртки ревнивця спробувала зупинити теща, проте він наніс їй кілька поранень. Потім зловмисник забіг у двір та всадив ніж у спину її дочки.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі