Вбивство дівчинки в Старому Салтові: в день трагедії підліток був п’яний – слідство

Богдан Ф. завдав Мирославі Третяк не менше 10 ударів тупим предметом по голові. Про це йдеться в матеріалах справи, опублікованих в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, 13-річний Богдан Ф. в стані алкогольного сп’яніння на ґрунті неприязних відносин завдав шестирічній Мирославі Третяк не менше 10 ударів тупим предметом по голові в область лівої та правої вушних раковин, а також по потилиці.

“Бився з дітьми, бив цеглою та палицею”: що відомо про підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави

Від отриманих травм дівчинка померла на місці, а підліток відправився додому. Під час судового засідання хлопець зізнався у скоєному. За рішенням суду Богдана Ф. помістили в приймальник-розподільник для дітей на 30 днів.

Мати підозрюваного у вбивстві шестирічної розповіла про те, що в той вечір з дітьми був чоловік

Нагадаємо, трагедія в Старому Салтові сталася 28 липня. Шестирічна Мирослава Третяк не повернулася з вечірньої прогулянки. Дівчинку шукали місцеві жителі, волонтери та поліція. Близько опівночі тіло школярки з ознаками насильницької смерті виявили на другому поверсі занедбаної двоповерхової будівлі. Пізніше правоохоронці затримали 13-річного підлітка.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі