Вбивство та зґвалтування шестирічної дівчинки: підлітка просять відправити в спецшколу

У Харківській області силовики завершили розслідування вбивства шестирічної дівчинки в Старому Салтові. Прокуратура вимагатиме, щоб підлітка відправили в спецшколу. Про це повідомили в пресслужбі відомства.

Чоловікові загрожує 8 років в’язниці за зґвалтування пенсіонерки

Нагадаємо, трагедія сталася в липні нинішнього року. До правоохоронців звернулася мати дитини. Вона розповіла, що дочка пішла на прогулянку з 13-річним сусідом і не повернулася. Тіло маленької дівчинки знайшли в покинутій будівлі. Причиною її смерті стали травми голови. У той же день був затриманий неповнолітній підозрюваний.

За даними поліції, в рамках розслідування провели 68 експертиз. Вони підтвердили, що підліток усвідомлював свої дії. Також з’ясувалося, що в відношенні жертви було скоєно злочин сексуального характеру.

 

 

Обвинувальний акт за статтями 115 (“умисне вбивство малолітньої дитини”) і 152 (“зґвалтування малолітньої”) КК України був направлений до суду. Силовики вимагатимуть, щоб підлітка помістили в спецшколу.

“Бився з дітьми, бив цеглою і палицею”: що відомо про підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави

Нагадаємо, раніше в Харківській області засудили чоловіка, який розправився з дитиною на кладовищі. Страшний злочин стався у вересні 2017 року селищі Великий Бурлук. Психічно хворий чоловік зустрів другокласника, коли той збирав їжу на кладовищі. Зловмисник напоїв дев’ятирічного хлопчика, а коли той втратив свідомість – вирішив убити. Тіло дитини виявлять лише через два місяці. Експерти нарахують на ньому 33 ножових поранення. За умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю, суд засудив зловмисника до 15 років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі