Вбивство тещі в кафе: суд почав розглядати справу активіста

У Комінтернівському районному суді Харкова почався розгляд справи про вбивство жінки в закусочній на проспекті Героїв Сталінграда. У цьому підозрюють її зятя. Про подробиці засідання повідомили в Telegram-каналі “Віха”.

18-річну дівчину підозрюють у вбивстві своєї дитини

Нагадаємо, 25 серпня в поліцію звернувся 18-річний хлопець та повідомив, що знайшов свою тещу мертвою в належному їй кафе. На місці слідчі виявили зв’язане закривавлене тіло жінки з мішком на голові. Із закладу також зникли гроші, алкоголь та кілька келихів.

Однак силовики з’ясували, що до вбивства причетний сам хлопець. Він намагався інсценувати напад на кафе, але безуспішно. На суді 18-річний Артур Газієв заявив, що теща до нього чіплялася.

Залили бетоном: у Києві виявили тіло жінки, яку шукали з 2016 року

Нагадаємо, фігурант займався в Харкові громадською діяльністю. Молодий чоловік змінив кілька політсил, серед яких була “Партія Шарія”. У листопаді 2020 року Газієв подав в поліцію заяви за фактом зникнення Геннадія Кернеса з вимогою встановити його місце знаходження і підтвердити справжність його підписів під документами. Активіст припускав, що цифровий підпис мера був вкрадений.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі