Вдарив співмешканку по голові та сховав тіло на вулиці: у Харкові засудили рецидивіста

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, в Харкові між 39-річним раніше судимим чоловіком та його співмешканкою сталася сварка. Під час конфлікту чоловік вдарив жінку по голові. Зрозумівши, що потерпіла померла, зловмисник виніс її тіло на вулицю і сховав біля одного з будинків на Московському проспекті. Після цього чоловік втік.

У ресторані в центрі Харкова чоловіка забили пляшками — журналіст

Поліцейським вдалося затримати рецидивіста. 15 лютого Орджонікідзевський районний суд визнав його винним за статтею 115 (“умисне вбивство”) та засудив до восьми років позбавлення волі. Під час суду харків’янин визнав свою провину. Вирок поки не набув чинності, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

У Харкові на сходах супермаркету застрелили чоловіка

Нагадаємо, раніше в селі під Харковом браконьєр загинув в результаті падіння на нього спиляного дерева. Трагедія сталася в селі Шестакове, там було виявлено тіло чоловіка 1965 року народження. Громадянин займався незаконною вирубкою дерев, використовуючи бензопилу та ігноруючи техніку безпеки, коли один зі стовбурів впав на браконьєра та придавив його.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі