Військові РФ обстріляли з “Градів” житловий квартал Нікополя: є загиблі й поранені (Фото)

Про це 20 липня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.  

“Російські окупанти умисно обстріляли  з “Градів” житловий квартал у Нікополі. Випустили понад 30 реактивних снарядів.  За попередньою інформацією, двоє людей загинули, дев’ятеро — поранені. Шестеро постраждалих у лікарні, серед них четверо дітей. Найменшому пораненому усього три роки! Три роки! Дитині, яка спала вдома, коли російські відморозки ударили по ній з “Градів”. Обстрілом вщент зруйновані три приватні будинки, з десяток — пошкоджені. Рятувальники продовжують розбирати завали і з’ясовувати масштаби руйнувань. По місту розкидані боєприпаси, які не здетонували. Працюють піротехніки”, — йдеться в повідомленні. 

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі