Внаслідок обстрілу підприємства у Дніпрі згоріли понад 50 автобусів: є загиблий та поранені (Фото)

Військові РФ вночі завдали удару “Іскандерами” по Дніпру. Про це 30 вересня повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Ворожі ракети знищили транспортне підприємство. Внаслідок обстрілу, згоріло 52 автобуси, ще 98 — пошкоджено. У місті понівечено кілька багатоповерхівок, гімназію, магазин та адміністративні будівлі. Рятувальники з ночі працюють на місцях прильотів та з’ясовують масштаби руйнувань. На даний момент відомо про одного загиблого, ще п’ятеро людей отримали поранення.

Рашисти також з артилерії та “Градів” обстріляли Нікопольський район. Пошкоджено житлові будинки. У Червоногригорівській громаді пошкоджено промислові об’єкти, десяток приватних будинків, водопровід та лінію електропередач. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу жертв та постраждалих немає.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі