Внаслідок обстрілу в Харківській області поранено двох дітей, один чоловік загинув

Про це 23 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Упродовж доби військові РФ вели масований обстріл міста Куп’янськ, а також Куп’янського та інших районів Харківської області. За інформацією Центру екстреної медичної допомоги, у Куп’янську поранення отримали троє людей, у тому числі двоє дітей – семирічні хлопчик та дівчинка. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості.

У Куп’янському районі внаслідок обстрілів постраждали чотири особи. Окрім цього, 51-річний мешканець Харківського району внаслідок отриманих поранень помер.

У Чугуївському районі на російських мінах підірвалися двоє місцевих жителів: 67-річна жінка і 52-річний чоловік. Обох постраждалих із травмами доправили до лікарні.

“Ще раз закликаю всіх пам’ятати про високу мінну небезпеку та бути обачними. Не торкайтеся підозрілих предметів і не пересувайтеся потенційно замінованими місцями”, — написав Олег Синєгубов.

Вдень військові РФ завдали удару по смт Печеніги Чугуївського району. Ракета влучила в землю біля греблі Печенізького водосховища. Постраждалих немає.

“На лінії зіткнення продовжуються бойові дії. Ворог зробив спробу піти в наступ у районі міста Куп’янськ, але зазнав значних втрат і відступив. Віримо у ЗСУ та продовжуємо працювати на перемогу!”, — йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі