Водій вилетів з авто на проїжджу частину: у Харкові зіткнулися два легковики (Відео)

ДТП сталося на Олексіївці. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця аварії. За словами свідків, на перехресті вулиць Цілиноградської та Лялі Убийвовк 8 листопада зіткнулися два легковики.

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта кореспонденту Newsroom підтвердив інформацію про ДТП.

Вийшов на дорогу і побіг назад: у Харкові автомобіль збив пішохода (Відео)

За його словами, виклик на спецлінію надійшов сьогодні о 10:48.

“В результаті аварії постраждав 32-річний водій Renault. Його з черепно-мозковою травмою та забоями м’яких тканин медики швидкої допомоги доставили до лікарні. 32-річний чоловік, який керував Daewoo Lanos, від госпіталізації відмовився”, – розповів Віктор Забашта.

photo_2021-11-08_11-48-04.jpg

На Окружній під Харковом зіткнулися легковик і мікроавтобус

У пресслужбі патрульної поліції Харківської області подробиці події пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше в Харкові таксист врізався в припаркований автомобіль і перекинувся. ДТП сталася в районі селища Артема, на вулиці Морозова. За попередньою інформацією водій автомобіля Renault не врахував дорожньої обставини, не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням і зіткнувся з припаркованим автомобілем Chevrolet, в результаті чого Renault перекинувся.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі