Впустила маленьку доньку на землю: у Харкові поліцейські забрали у жінки дитину (Відео)

Зараз однорічна дівчинка перебуває в лікарні, її здоров’ю нічого не загрожує. Про це сьогодні повідомили в прес-службі ГУ НВЦ в Харківській області.

За даними правоохоронців, 9 листопада в Інтернеті з’явився відеозапис, на якому п’яна харків’янка переходить проїжджу частину в недозволеному місці з однорічною дівчинкою на руках. Діставшись узбіччя, жінка спіткнулася і впустила дитину на землю.

Співробітники поліції розшукали громадянку. З’ясувалося, що 36-річна мешканка Харкова перебуває на обліку служби у справах дітей. Її неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

2.jpeg

 

У Харкові батьки забули дитину в дитячому садку

Під час перевірки місця проживання порушниці ювенали та співробітники швидкої допомоги виявили на тілі дитини пошкодження, отримані після падіння на землю. Правоохоронці забрали дівчинку у матері та передали її в дитяче відділення Харківської лікарні №4. Зараз її життю і здоров’ю нічого не загрожує.

У Харкові копи врятували дитину, п’яна мати якої заснула на лавочці

Дані про подію зареєстрували в єдиному журналі обліку правопорушень. Наразі вирішується питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, раніше у Великобурлуцькому районі Харківської області правоохоронці розшукали жінку, яка залишила без нагляду дітей двох та трьох років. Про це повідомили у відділі комунікації облуправління поліції. 12 липня в чергову частину звернулася місцева мешканка і розповіла, що у квартирі сусідки всю ніч плакали малюки. Поліцейські, які прибули на місце, з’ясували, що хлопчик і дівчинка знаходяться без нагляду. Горе-мати вирішила, що з ними нічого не трапиться і на всю ніч пішла розважатися зі знайомими.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі