Їзда без прав і перевищення швидкості: суд розгляне справу Миколи Харківського

У вівторок, 9 листопада, в Дзержинському районному суді Харкова повинні розглянути адміністративний протокол, який склали щодо неповнолітнього водія. Як передає з будівлі суду кореспондент Newsroom, Миколу Харківського не доставили до суду зі слідчого ізолятора. Як повідомила нам представник підлітка в кримінальному провадженні Інна Данилова, питання про доставлення Миколи до суду не підіймали. Наразі суддя Тетяна Штих знаходиться в нарадчій кімнаті, озвучити рішення в цій справі обіцяють пізніше.

Нагадаємо, у вересні підліток попався на порушенні правил дорожнього руху. Поліцейські зупинили автомобіль Dodge, за кермом якого був Микола Харківський. З’ясувалося, що він управляє машиною без водійського посвідчення, оскільки навіть не отримував права. На хлопця склали адмінпротокол і передали до суду. У матеріалах сказано, що водій перевищував швидкість і проїжджав на заборонний сигнал.

Резонансна ДТП у Харкові: мати підозрюваного боїться повертатися в Україну

Того разу Миколу відпустили. А вже 26 жовтня хлопець потрапив у смертельну аварію. На перетині проспекту Гагаріна і вулиці Одеської Infiniti на величезній швидкості врізався в автомобіль Chevrolet. Внаслідок зіткнення двох легковиків загинув 58-річний водій другого авто. Трьох підлітків з першої машини з травмами доставили в лікарню. За підозрою в порушенні ПДР правоохоронці затримали 16-річного Миколу Харківського. Зараз хлопець перебуває в СІЗО.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі